dissabte, 1 d’octubre del 2011

Reunió-assemblea dissabte 8 d'octubre 2011

Convocatòria per a la reunió-assemblea per al proper dissabte. En aquest mateix bloc i en el google group es pubicarà la confirmació del lloc i hora.

Per tal que poguem tenir una previsió de quantes persones podrem anar-hi, us agraïrem respongueu el següent qüestionari (clicant aquí), o bé a través de l'enllaç que hi ha  a peu de pàgina d'aquest missatge.

A més de tenir un còmput automàtic de quantes persones podrem assistir, aprofitem per fer les darreres preguntes sobre una selecció de temes que considerem importants de cara a millorar l'organització, especialment en l'enviament dels missatges (a través de googlegroups, correu, etc...) i conèixer la vostra opinió sobre una selecció dels punts que es podran tractar en l'assemblea (sempre depenent de l'interès col·lectiu).

Gràcies per respondre el qüestionari, que és totalment voluntari. Si algú prefereix no respondre o valorar  algunes qüesions, pot fer.ho, però que no oblidi anar fins el final, i enviar les respostes, que es computen automàticament (sense que es pugui saber qui ha contestat cada tema, sinó que només es poden veure els resultats globals).


Enllaç directe al qüestionari:

http://www.crearcuestionarios.com/c-18825-EDUCACION_-EDUCACION_-_METODOLOGIA.php

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada